TargetSpot zatvara 8 milijuna dolara za financiranje - Društveni Mediji - 2019

Anonim

TargetSpot planira koristiti sredstva prikupljena za ulaganja u gorivo u svoju tehnologiju oglašavanja i proširiti svoju mrežu.

"TargetSpot je bio pionir u razvoju tržišta digitalnog audio oglašavanja. Njegove rane investicije stvorile su najveću mrežu takve vrste, uključivši mnoge vodeće online radio grupe i tvrtke za streaming glazbe čistih zvukova ", rekao je Fred Wilson, partner u Union Square Venturesu i članu odbora TargetSpot. "Financiranje će nam pomoći da ubrzamo putanju rasta TargetSpot-a proširivanjem naših linija oglašavanja na web i mobilnim platformama".

TargetSpot planira potaknuti ulaganja u ciljanje aplikacija, analitika i angažmana potrošača s više platformi. Tvrtka želi napraviti 2011 godinu koja poboljšava preciznost i angažman oglašivača, čime oglašavači imaju veći utjecaj na svojoj digitalnoj mreži.

"Vidjeli smo brzu tranziciju online audio oglašavanja u bitnu komponentu kupnje medija za najveće nacionalne i regionalne marke", izjavio je Jeffrey Glass, direktor tvrtke Bain Capital Ventures i član odbora TargetSpot. "Rast TargetSpota ove prošle godine dramatično je nadmašio tržište i uloživši više kapitala, moći ćemo produbiti naš nacionalni trag za pružanje usluga kako bismo najbolje služili našoj bazi koja brzo raste baza oglašivača".

TargetSpot je zadnji put u ožujku 2008. podigao svoj krug financiranja serije B, primajući 8, 6 milijuna dolara.

Postoji jasan trend prema rastu internetskog radija, pri čemu se potrošači sele od tradicionalnih medija. To pruža veliku novu priliku za digitalne oglašivače i trend je da TargetSpot želi biti na čelu.