LiveMind.com pokreće otvoreno tržište za online učenje - Društveni Mediji - 2019

Anonim

S LiveMindom, svatko tko ima stručnost za dijeljenje može stvoriti i podučavati razred bilo kojeg predmeta i ponuditi ga po bilo kojoj cijeni. Korisnici mogu odabrati razrede temeljem njihovih interesa, ocjene instruktora i određene cijene.

Za razliku od tradicionalnih modela za online učenje gdje učenici samostalno preuzimaju i međusobno komuniciraju s materijalom ili videozapisima, LiveMind pruža stvarnu virtualnu učionicu u kojoj učitelji mogu dijeliti bilo koji dokument ili aplikaciju; studenti mogu vidjeti i razgovarati s učiteljem, razgovarati jedni s drugima i postavljati pitanja kao u fizičkoj učionici. "Kao što je eBay revolucioniralo prodaju garaža, LiveMind će revolucionirati učenje uživo", kaže osnivač i predsjednik LiveMind, David Dean. "Kao student vi niste više ograničeni na nastavu nastavnog obrazovanja koji se nudi u lokalnoj zajednici koledža ili društvenog centra. A za one koji žele podučavati, sada možete svoju stručnost dovesti izravno u neograničenu studentsku populaciju i zadržati veliku većinu naknada koju stvarate. "

LiveMind pruža nastavnicima jednostavnu upotrebu, nastavno okruženje za učenje koje omogućava mogući prihod s pristupom učenicima izvan njihovog zemljopisnog položaja. Pojedinačne cijene klase razlikuju se u velikoj mjeri, s nekim satnim tečajevima koji se nude za 4, 99 dolara, a drugima za 79, 99 dolara. Sumnjamo da za visoku tehničku publiku, želeći naučiti nišu, LiveMind ima puno potencijala kako za prihod tako i za učenje.

Za studente, LiveMind pruža jednostavan, socijalno iskustvo učenja s praktičnom i širinom tema koje nikada ne bi mogli pronaći u svojoj lokalnoj zajednici. Iskustvo online učionice ima sve prednosti tradicionalnog učenja pod vodstvom učitelja.

LiveMind.com trenutačno nudi više od 500 klasa u raznim temama kao što su osobna financija, zdravlje i prehrana, razvoj softvera, digitalna fotografija, jezici, planiranje karijere i mnoge druge teme. Ako želite saznati više, pogledajte ih na //livemind.com.