Gmail nije toliko velik kao i njegov hiper, pokazuje izvješće - Društveni Mediji - 2019

Anonim

Među 100 + drugih kategorija industrije, Natječi se bavi angažmanom korisnika interneta korisnicima web-klijenata e-pošte. Rezultati ankete objavljenog u rujnu pokazuju da je Gmail daleko od najvišeg klijenta e-pošte temeljenih na webu.

Na temelju jedinstvenih posjetitelja iz američke IBP-a (populacije internetskog pregledavanja) Gmail je mnogo manji u usporedbi s Hotmailom (94% veći od Gmaila) i Yahoo Mailom (190% veći).

Na prvom mjestu dolazi Yahoo, koji drži 44% ukupnog prometa u SAD-u. Sljedeći, Hotmail s 30% svih američkih prometa. A u prilično udaloj trećoj, Gmail se nalazi u redovima.

Kako bi bili pošteni, Gmail je najmlađi klijent e-pošte temeljen na webu velikih tri. Prema Wikipediji, Hotmail je osnovan 1994., Yahoo Mail 1997 i Gmail 2004. godine.

Osim toga, natjecateljska istraživanja pokazala su da je ukupna upotreba web-pošte u SAD-u u padu, a upotreba se smanjuje za 11% u odnosu na prošlu godinu od 2008. do 2010. godine. Ne znajući točno uzrok pada, čini se vjerojatnim da eksplozivna uporaba Facebook mogao bi biti jedan od razloga. Facebook je za mnoge ljude stvorio sasvim novi način komuniciranja s prijateljima i obitelji. U mnogim aspektima, e-pošta može se činiti prilično ograničavajućim u odnosu na bogate značajke koje društveno umrežavanje može pružiti u održavanju povezanosti.

To može imati važne implikacije za Facebookov glasoviti sustav e-pošte, kao i za marketingere koji se tradicionalno oslanjali na marketinšku poštu. Facebook je rumored da se bankarstva na veliki broj veza korisnici moraju započeti svoju vlastitu uslugu e-pošte, dodajući povezivanje korisnika. Još se treba vidjeti kako se korisnici Facebooka mogu angažirati i surađivati ​​s Facebookom putem e-pošte tvrtke Facebook.

Javite nam svoje mišljenje u komentarima!