Facebook Messenger povećava svoju igru, omogućuje korisnicima da igraju 'Pac-Man', više s prijateljima - Društveni Mediji - 2019

Anonim

Facebook Messenger dobiva samo malo zabavnije. Iako je ova usluga ponovno pokrenuta kao punopravna platforma tek ove godine, njegova je igra bila malo ograničena. - do sada, to jest.

Facebook je najavio da Messenger sada podržava značajku Instant Games - što je upravo ono što zvuči. Sada, dok čekate da se vaš crnacni prijatelj vratio, možete pokrenuti jednu od ovih trenutačnih igara i potencijalno postaviti visoke ocjene širom svijeta.

Instant igre nisu potpuno iznenađenje - znali smo da je Facebook testirala značajku ranije ovog mjeseca. Upravo to sada, značajka je izvan i dostupna za korištenje.

"Messenger je upravo postao zabavniji - ili konkurentniji - ovisno o tome kako ste to gledali, uz mogućnost igranja igara izravno u vašim razgovorima putem poruka", rekao je Facebook na blogu.

Pa kakve igre možete uživati? Izgleda da postoje neki lijepi slatki naslovi. Za početak, tu je Pac-Man, Space Invaders, i riječi s prijateljem bjesomučno . Sve igre se učitavaju za nekoliko sekundi - oni koriste HTML5 web standard umjesto da moraju biti skinuti prije upotrebe.

Naravno, igre nisu samo tamo da prođe vrijeme - možete se natjecati i protiv svojih prijatelja, za koje se Facebook nada da će to biti dobar razlog da vas zadrže u Messengeru. Facebook bi također mogao koristiti Instant igre kao način za zaraditi više novca na kraju oglašavanja unutar tih igara.

Instant Games pokreće danas u 30 zemalja sa 17 igara iz programera poput Bandai Namca, Konami i Taita. Možete pristupiti igrama na iOS i Androidu, a vi ćete ih pronaći tako da u gumbu za upravljanje igraćim igrama kliknete na Facebook Messenger pored gumba za fotografije i naljepnice.