Facebook pola bliže postaje dnevnik s novim likovima - Društveni Mediji - 2019

Anonim

Facebook navodno ispituje aplikaciju "Memorable Stories" koja prikuplja ažuriranja statusa korisnika tijekom cijele godine kako bi vam pružila povratni tekst vlastitih misli.

Prema odabranim korisnicima koji su primijetili da se aplikacija pojavljuje na svojim profilima, značajka se prikazuje kao bočna traka kada pregledavate određeni post. Umjesto naručivanja priča kronološkim redoslijedom kao što je Facebook sada, korisnicima se daje naizgled nasumična antologija ažuriranja. Također možete ukloniti unose koje ne želite čitati da biste vidjeli drugu.

U novije vrijeme Facebook je uveo svoju aplikaciju "Fotografije sjećanja", koji su se susreli s nekim kritikama. Nakon što su se korisnici žalili na prikazivanje fotografija bivših, Facebook je odlučio ukloniti slike između bilo kojeg drugog korisnika koji ste prethodno bili navedeni na web mjestu kao u vezi s njima. Sigurno je reći da ova nova značajka može uvesti sličnu regulaciju.

Oni koji su vidjeli aplikaciju (uključujući AllFacebook ) na svojim stranicama otkrili su da je prošla sve do 2008 godine. Povremeno se pojavljuju na profilima pa ih otvorite na Facebook stranici.