Amazon korisnici sada mogu slati poklon kartice putem Facebooka - Društveni Mediji - 2019

Anonim

Kupci se sada mogu povezati s njihovim Facebook računom na Amazon.com i stvoriti personaliziranu poklon karticu koja će biti isporučena na primatelju Facebook Wall.

"Slanje darovnih kartica nikada nije bilo lakše i uzbuđeni smo ponuditi mogućnost Facebooka samo na vrijeme za blagdane", spomenula je Amazon u svojoj press releaseu najavljujući darovne kartice.

Nakon povezivanja s njegovim ili njezinim Facebook računom na Amazon.com, pošiljatelj može odabrati dizajn poklon kartica, odrediti iznos do $ 5 000 i ponuditi opcijsku poruku darovne kartice. Pošiljatelj također može zakazati datum za darovnu karticu da se prikaže na Facebook Wallu primatelja do godinu dana unaprijed.

"Mislimo da će naši korisnici koji koriste Facebook oduševljeni što smo stvorili darivanje društvenijima", rekla je Michal Geller, direktor ACI Gift Cards, Inc., ekskluzivnog izdavatelja Amazon.comovih darovnih kartica. "Slanje darovnih kartica nikad nije bilo jednostavnije i uzbuđeni smo ponuditi mogućnost Facebooka samo na vrijeme za praznike."

Nadalje, Amazon nudi ograničeno vrijeme za oglašavanje "Daj 5, Get $ 5". Kako bi se povećala usvajanje ovog novog oblika darivanja, prvih 10 000 klijenata koji daju MP3-tematsku Amazon.com darovnu karticu pet različitih Facebook prijatelja dobit će kreditnu vrijednost od 5 dolara za download glazbe na Amazon MP3. Amazon MP3 ima knjižnicu s više od 13 milijuna pjesama, a sve preuzimanja glazbe koje se prodaju na Amazon MP3-u bez DRM-a, što znači da rade na gotovo bilo kojem MP3 playeru ili telefonu.

Ovo je jedna od najkreativnijih upotreba koje smo vidjeli tvrtke koje Facebook koriste za rast prodaje. Sada kako biste bili sigurni da je prijatelj koji ste upravo darovali Amazon poklon karticu zapravo provjerava Facebook.